Voor alle ondernemers in de cosmetische industrie en handel.

U kunt bouwen op de jarenlange ervaring van de consultants van Zagt en Van Elk Consultancy in verschillende takken van de cosmetische industrie.

Onze inbreng in uw bedrijf: kennis en ervaring met wet- en regelgeving, claims onderbouwing, etikettering, ingrediënt-keuze, GMP, notificeren in CPNP en alles wat er komt kijken bij het correct en legaal op de markt brengen van producten voor persoonlijke verzorging.

Voor grote en kleine spelers in de cosmetische branche. Ook wanneer u zelf cosmetica maakt. Email ons gerust met uw vragen op: info@zagtenvanelk.nl.

Productinformatiedossier

Ondersteuning bij het opstellen van productinformatie-dossiers, inclusief veiligheidsbeoordeling. Ook voor producten van buiten de EU.

Productontwikkeling

Ontwerpen en verbeteren van claims, artwork, formulering, selectie van actieve ingrediënten.

Import, Distributie en Responsible Person

Bent u een importeur of distributeur van producten van buiten de EU? Wij adviseren en begeleiden u op het gebied van wetgeving, veiligheid, labelling en dossiers. Ook kunnen wij voor u, als RP, zorgdragen voor de wettelijke afhandeling.

Cursus: Cosmetica en Wetgeving

Verdwaal niet in de wetgeving rondom cosmetica. Leer alles wat nodig is voor uw producten.

Servicecontract

Wilt u zekerheid dat uw dossiers altijd up-to-date zijn? Wij bieden een servicecontract aan waarbij proactief updates worden doorgevoerd en u op de hoogte wordt gebracht van aankomende wijzigingen in wetgeving die van toepassing zijn op uw producten.

Europees Notificeren

Hulp of instructie voor de wettelijk verplichte notificatie van uw producten. Wij kunnen de notificaties ook voor u uitvoeren.